En verden af dejlige vine og oplevelser.

Find vores vinotek

Persondatapolitik (GDPR) for VINTID ApS

Persondatapolitik for VINTID APS

Denne politik om behandling af personoplysninger (persondatapolitik) beskriver, hvordan VINTID APS indsamler og behandler oplysninger om dig.

Hvilke oplysninger indsamler vi:

Når du handler hos VINTID APS registrerer vi følgende oplysninger om dig som kunde:

Navn, Adresse, Telefonnummer samt E-mail adresse.

Disse oplysninger har vi brug for til at gennemføre handlen med dig og den fysiske levering af varen. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.

VINTID ASP benytter eksternt regnskabsprogram DINEO, hvor igennem fakturering foregår og med hvem der er indgået en databehandleraftale

Alle data behandles iht. Persondataloven.

Hvem har adgang:

Den Dataansvarlige er Direktør Tina Rosenlund. Det er kun direktøren i VINTID APS der har adgang til de oplysninger der er registreret om dig. Al henvendelse omkring persondata til VINTID APS, kan ske til info@vintid.dk der er den direkte mail til Direktøren.

Dine rettigheder:

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder:

•                          Indsigtsretten:

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@vintid.dk Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

•                          Retten til berigtigelse:

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

•                          Retten til sletning:

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

•                          Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring:

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.Du kan altid få oplyst hvilke oplysninger vi har registreret om dig, i henhold til persondataforordningen, hvis du henvender dig til os.

•                          Retten til at klage:

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Opbevaring, sletning og sikkerhed:

Af hensyn til bogføringsloven opbevarer vi faktura med disse oplysninger i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt

Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk – hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Cookies

Cookies bruges i dag på de fleste hjemmesider. Ofte vil brugen af cookies være nødvendig for at kunne levere den forventede service på sitet. Cookies bruges eksempelvis til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden, ved at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden.

En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser og kan læses af systemerne bag. En cookie er ikke et program, der kører på din maskine.

Den eneste cookie der kører på VINTID APS er ikke skadelig og indeholder således ikke nogen personhenførbare oplysninger, ligesom de ikke deles med tredjemand.

Versioner:

Dette er version 2 af VINTID APS’ persondatapolitik dateret d. 24-10-2020

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hej, velkommen til VINTID. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på aktuelle tilbud, vinsmagninger og øvrige nyheder!

Indtast din mail her


×

Er du fyldt 18 år?

Nej Ja